Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

syys 7, 2023 | skeittipuistot

Suomen paras skeittipuisto on haastava valinta, sillä se riippuu suurelta osin kunkin skeittaajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Skeittaajat etsivät yleisesti paikkoja, jotka vastaavat heidän taitotasoaan, mahdollistavat monipuolisten temppujen harjoittelun ja ovat hyvässä kunnossa.

Alla esimerkkejä hyvistä skeittipuistoista

Salon skeittipuisto sisältää laajan betonisen alueen ja asfaltti alueen. Skeittipuisto on kokoonsa nähden erittäin toimiva ja hyvin onnistunut kokonaisuus. Parkista löytyy monipuolisesti eri obstaakkeleja eikä paljoa kritiikkiä keksitty. 

Myyrmäen skeittipuisto! Nyt on kerrankin sellanen skeittipuisto, mistä löytyy kaikille jotain! On ledgea, kurbia, reiliä, pyramidia, hänkkää, poolia, kaarta, manuboksia jne… Parkin rakentamisesta vastasi Suomen Skeittibetoni ja Beaver Concrete. Suunnitelma on pääosin Janne Saarion käsialaa. Skeittipuisto sijaitsee Myyrmäen urheilupuistossa. Raappavuorentie 8–10.

Tampereen Iso-Vilusen skeittipuistosta löytyy yksi Suomen suurimmista pooleista ja street osio. 

Esittelyssä uusittu Helsingin legendaarinen Ponke’s Park ja erikoishaastattelussa Suomen skeittilegenda Jyri Pitkänen.

Jos haluat löytää juuri itsellesi sopivan skeittipuiston, harkitse seuraavia tekijöitä

  1. Monipuolisuus: Hyvä skeittipuisto tarjoaa erilaisia elementtejä, kuten rampeja, rappusia ja reilejä, joiden avulla voit kehittää taitojasi ja harjoitella erilaisia temppuja.
  2. Kunto ja ylläpito: Skeittipuiston hyvä kunto ja säännöllinen ylläpito tekee skeittipuistosta miellyttävän harrastuspaikan. Parhaat puistot ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia skeittaukseen.
  3. Sijainti: Valitse skeittipuisto, joka on sinulle helposti saavutettavissa.

Suomen paras skeittipuisto voi vaihdella skeittaajien kesken, joten kokeile eri vaihtoehtoja ja löydä oma suosikkipaikkasi skeittausharrastuksellesi.

0 kommenttia

Katso lisää blogipostauksia

Voiko skeittaamaan opetella vielä aikuisena?

Voiko skeittaamaan opetella vielä aikuisena?

Onko skeittauksessa ikärajaa? Rullalautailu on aina ollut houkutteleva laji kaikenikäisille, mutta monet ihmiset luulevat virheellisesti, että se on vain nuorten harrastus. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta! Riippumatta siitä, kuinka vanha olet, voit oppia...

Miten tehdään cancel flip | Skeittikoulu

Miten tehdään cancel flip | Skeittikoulu

Skeittikoulussa Robin Ruohonen (Bobatin) käy monipuolisesti läpi miten tehdään cancel flip. Videolla annetaan vinkit temppuun ja käydään läpi yleisimmät ongelmat tempussa. Lopuksi Mevert Ja Tuomas Poutamaa (poutanaama) ottaa kilpailun kumpi oppii ensin cancel flipin....

SKATE SM PARK kisojen parhaat palat | Kontulan kelkkapuisto

SKATE SM PARK kisojen parhaat palat | Kontulan kelkkapuisto

Skeittauksen Parkin SM-kilpailut käytiin CUP muotoisesti ja tässä epävirallinen kooste Helsingin Kontulan skeittipuiston osa-kilpailun miesten avoimesta sarjasta. Huom. videolla vain kisojen TOP 6 vetäjien suorituksia sekalaisessa järjestyksessä. Kontulan...