Yhteistyö

Haluatko tehdä kaupallista yhteistyötä ja markkinoida tehokkaasti?

Haluatko yhteistyökumppaniksi?

Teen mielelläni yhteistyötä ja ideoin sosiaalisen median sisältöä yritysten ja brändien kanssa. Tärkeää on, että jaan samat arvot, mission ja ajatukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Omana tavoitteena on luoda innostavaa sisältöä kaiken ikäisille, tehdä skeittauksesta tunnetumpaa Suomessa ja saada nuoret liikkumaan.

Yhteistyö on tehokastapa saavuttaa kohderyhmäni. TikTok:ssa videoillani on katsojia kuukausittain noin 400 000 – 900 000. 96% näyttökerroista tulee Suomesta.  Youtubessa suurin osa videon katsojista 18-24 vuotiata miehiä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai Instagramissa @mevert.

Kuka olen?

Moi! Olen Mikael Linko, skeittaaja, lumilautailija ja työelämässä tietotekniikan Diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta. Koulujen, työn ja kaiken muun ohella oon aina skeitannut niin paljon kun pystyy. Nyt jo yli 20 vuotta.  

Pyrin sosiaalisen median sisällölläni innostamaan kaiken ikäisiä lautalajien pariin. Videoideni suuntaa ohjaa suurelta osin palaute ja katsojien toiveet.

TikTok numeroita*

12M+

katselukertaa

Tykkäystä

Videoita yhteensä

*Tiedot päivitetty 16.5.2022. Ensimmäinen video postattu 3.10.2020.

Ota yhteyttä

Lähetä palautetta, kehitysideoita tai ehdota mahdollista yhteistyötä. Palautteella voit myös vaikuttaa tulevien videoiden sisältöön! 🙂

©2021 - Mevert