Yhteistyö

Parannetaan yhdessä brändiäsi!

Miksi kaupallinen yhteistyö?

Vaikuttajamarkkinointi on tehokas ja edullinen tapa parantaa yrityksen brändiä. Sosiaalisen median kanavillani tavoitat suuren määrän ihmisiä ja videot antavat positiivisen kuvan brändistäsi.  

Teen mielelläni yhteistyötä ja ideoin sosiaalisen median sisältöä yritysten ja brändien kanssa. Onnistuneelle vaikuttamarkkinoinnille tärkeää on, että jaan samat arvot ja ajatukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä Instagramissa @mevert niin keksitään yrityksellesi parhaiten sopiva kampanja.

Kohderyhmä

Kaupallinen yhteistyö kanssani on tehokas tapa saavuttaa erityisesti nuoret aikuiset. TikTok:ssa videoillani on ollut parhaimmillaan katsojia kuukausittain yli miljoona (ks. kuva).  96% näyttökerroista tulee Suomesta.  Tilaajista 82% on miehiä, 65% 18-24 vuotiaita ja 63% Helsingistä. Youtubessa suurin osa (58%) videon katsojista on 18-34 vuotiata.

TikTok numeroita

20M+

Katselukertaa

1.7M+

Tykkäystä

34K+

Seuraajaa

Mikael mökillä skeittaamassa. (Kuva: Arttu)

Kuka olen?

Moi! Olen Mikael Linko, skeittaaja, lumilautailija ja työelämässä tietotekniikan diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta. Koulujen, työn ja kaiken muun ohella oon aina skeitannut niin paljon kun pystyy. Nyt jo yli 20 vuotta.

Omana tavoitteena on luoda innostavaa sisältöä kaiken ikäisille, tehdä skeittauksesta tunnetumpaa Suomessa ja saada nuoret liikkumaan. Videoideni suuntaa ohjaa suurelta osin palaute ja katsojien toiveet.

TikTok-videoita

Tiktok-videot ovat loistava tapa markkinoida esimerkiksi tuotteita, paikkoja tai palveluita. Ohessa esimerkkejä TikTok-tilini videoista.

Katso lisää blogipostauksia

Mitä on skeittaus? – Lajiesittely ja kattava opas aloittelijalle

Mitä on skeittaus? – Lajiesittely ja kattava opas aloittelijalle

Rullalautailu eli skeittaus on monipuolinen ja jännittävä urheilulaji, joka yhdistää urheilullisuuden, taiteen ja yhteisöllisyyden. Tässä artikkelissa tarkastelemme skeittauksen perusteita, sen historiaa, suosiota Suomessa ja paljon muuta. Mitä on skeittaus? Skeittaus...

Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

Suomen paras skeittipuisto on haastava valinta, sillä se riippuu suurelta osin kunkin skeittaajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Skeittaajat etsivät yleisesti paikkoja, jotka vastaavat heidän taitotasoaan, mahdollistavat monipuolisten temppujen harjoittelun ja...

Voiko skeittaamaan opetella vielä aikuisena?

Voiko skeittaamaan opetella vielä aikuisena?

Onko skeittauksessa ikärajaa? Rullalautailu on aina ollut houkutteleva laji kaikenikäisille, mutta monet ihmiset luulevat virheellisesti, että se on vain nuorten harrastus. Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta! Riippumatta siitä, kuinka vanha olet, voit oppia...

Kuinka oppia skeittaamaan? Nyt opit 5 temppua skeittilaudalla

Kuinka oppia skeittaamaan? Nyt opit 5 temppua skeittilaudalla

Skeittaus eli rullalautailu on yksi haastavimmista lajeista opetella, ja uusien temppujen harjoittelu vaatii paljon kärsivällisyyttä. Toisaalta skeittaus tarjoaa uskomattoman palkitsevia hetkiä. Paras fiilis syntyy usein, kun harjoittelee pitkään tiettyä temppua ja...