Skeittipuistot Suomessa

Skeittipuistot Suomessa -sarjassa on tavoitteena käydä läpi kaikki Suomen skeittiparkit.

Jo yli 25 skeittipuistoa arvosteltu

Skeittipuistot esittelyssä, kritiikkiä parkeista ja skeittaajat haastattelussa. 

Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

Suomen paras skeittipuisto on haastava valinta, sillä se riippuu suurelta osin kunkin skeittaajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Skeittaajat etsivät yleisesti paikkoja, jotka vastaavat heidän taitotasoaan, mahdollistavat monipuolisten temppujen harjoittelun ja...

Havumäki Ranch – Suomen siistein mökki

Havumäki Ranch – Suomen siistein mökki

Tervetuloa seuraamaan uutta Skeittipuistot Suomessa -sarjan jaksoa Muurammeen Havumäki Ranchille. Tämä ainutlaatuinen skeittipuisto ja elämys sijaitsee lähellä Jyväskylää. Mökki ja parkki on kaikkien varattavissa ja käytettävissä. Katso lisää ja varaa:...

Tampereen uudet skeittihallit esittelyssä

Tampereen uudet skeittihallit esittelyssä

Tervetuloa seuraamaan uutta Skeittipuistot Suomessa -sarjan jaksoa Tampereelle. Esittelyssä Muovitehtaan skeittihalli ja Napalm Areena. Muovitehtaan skeittipuistosta löytyy iso streetti ja vertti. Napalm Areenassa mm. täydellinen miniramppi ja korneri temppujen...

YouTube-kanavalta löydät kaikki Skettipuistot Suomessa -jaksot ja tilaamalla kanavan pysyt ajantasalla uusista videoista. 😊

Skeittipuistojen sijainnit

Katso kartalta kaikki Skeittipuistot Suomessa -sarjan jaksot ja skeittiparkkien sijainnit!

Skeittipuistot Suomessa – FAQ

Mikä on Suomen paras skeittipuisto?

Suomen paras skeittipuisto on haastava valinta, sillä se riippuu suurelta osin kunkin skeittaajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Skeittaajat etsivät yleisesti paikkoja, jotka vastaavat heidän taitotasoaan, mahdollistavat monipuolisten temppujen harjoittelun ja ovat hyvässä kunnossa.

Alla muutama esimerkki hyvästä skeittipuistosta:
Myyrmäen skeittipuisto, Helsinki
Ponke’s Park, Helsinki
Salon skeittipuisto
Iso-Vilusen skeittipuisto, Tampere

Jos haluat löytää juuri itsellesi sopivan skeittipuiston, harkitse seuraavia tekijöitä:

 1. Monipuolisuus: Hyvä skeittipuisto tarjoaa erilaisia elementtejä, kuten rampeja, rappusia ja reilejä, joiden avulla voit kehittää taitojasi ja harjoitella erilaisia temppuja.
 2. Kunto ja ylläpito: Skeittipuiston hyvä kunto ja säännöllinen ylläpito tekee skeittipuistosta miellyttävän harrastuspaikan. Parhaat puistot ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia skeittaukseen.
 3. Sijainti: Valitse skeittipuisto, joka on sinulle helposti saavutettavissa.

Suomen paras skeittipuisto voi vaihdella skeittaajien kesken, joten kokeile eri vaihtoehtoja ja löydä oma suosikkipaikkasi skeittausharrastuksellesi.

Mikä on Skeittipuistot Suomessa -sarjan huonoin skeittipuisto?

Huono skeittipuisto erottuu yleensä useista tunnusmerkeistä, jotka tekevät siitä epämiellyttävän ja haastavan paikan skeitata. Tällaiset puistot voivat kärsiä huonosta kunnosta, olla yksipuolisia tai niiden suunnittelu ei palvele skeittaajien tarpeita. Ne eivät saa riittävää ylläpitoa, mikä vaikeuttaa uusien temppujen harjoittelua. Skeittipuistosta voi puuttua perusominaisuuksia tai olemassa olevat elementit eivät palvele skeittaajia riittävän hyvin.

Alla muutama esimerkki huonoimmista skeittipuistoista:
Lauttasaaren Hevosenkenkäpuisto, Helsinki
Kirkkojärven Skeittipuisto, Espoo

Miten löydän tietoa Suomen skeittipuistoista?

Suomen skeittipuistoista tiedon löytäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan, kiitos internetin ja sosiaalisen median. Tässä muutamia vinkkejä:

 1. Google Maps: Kirjoita kartan hakuun skeittipuisto niin näet skeittipuistot alueellasi.
 2. Paikalliset skeittiyhdistykset: Seuraamalla skeittaamiseen keskittyneitä ryhmiä ja profiileja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, saat päivityksiä skeittitapahtumista ja uusista puistoista. Katso lista skeittiyhdistyksistä rullalauta.fi -sivulta.
 3. Paikalliset skeittikaupat: Käy paikallisissa skeittikaupoissa ja kysy henkilökunnalta vinkkejä lähialueen skeittipuistoista. Heillä on yleensä ajantasaista tietoa paikallisista skeittausmahdollisuuksista.
 4. Kysy skeittaajilta: Kun näet skeittaajan on suuri todennäköisyys sille, että hän tietää missä on alueen lähimmät harrastuspaikat.

Kuinka voin tukea Skeittipuistot Suomessa -sarjaa?

Voit tukea Skeittipuistot Suomessa -sarjaa useilla tavoilla:

 1. Tilaa YouTube-kanava: Tilaa sarjan YouTube-kanava pysyäksesi ajan tasalla uusimmista videoista ja sisällöstä.
 2. Seuraa someissa: Seuraa sarjaa sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivitykset suoraan syötteeseesi.
 3. Jaa uudet videot: Jaa sarjan uusimmat videot ystäviesi ja seuraajiesi kanssa, jotta voimme saavuttaa laajemman yleisön videoille.
 4. Lahjoita palkintoja: Voit tukea sarjaa lahjoittamalla palkintoja, joita voidaan käyttää jaksojen arvonnoissa tai kilpailuissa. Laita viestiä ideasta Instagramissa.

Kiitos tuestasi! Se auttaa meitä jatkamaan Skeittipuistot Suomessa -sarjan luomista ja tarjoamaan sisältöä suomalaisille skeittaajille.